Patiq Oy

Patiq Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen patenttiasioihin erikoistunut palveluyritys. 

Asiakkaamme ovat eri kokoisia organisaatioita yksityiseltä ja julkiselta sektorilta, yksittäisistä keksijöistä julkisesti listattuihin yrityksiin. 

Analyytikoillamme on kullekin teknologiasektorille soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi syvällinen ymmärrys patenttien hyödyntämisestä sekä patenteissa olevan informaation etsimisestä ja tulkitsemisesta. 

Meillä on laajan patenttiosaamisen lisäksi teknistä osaamista mm. seuraavilta teknologiasektoreilta: 
ICT, Ohjelmistot, Lääketieteellinen Tekniikka, Lääketieteellinen Kemia, Bioteknologia, Biokemia, Mikrobiologia, Elintarviketeknologia, Puukemia, Polymeerikemia ja Fysikaalinen kemia. 

Osaamisemme ja analyyseissamme hyödyntämämme ammattilaiskäyttöön soveltuvat tietopankit mahdollistavat tehokkaan tiedonhaun ja analysoinnin patenttihakemuksen kielestä tai teknologia-alueesta riippumatta. 

Käytössämme on tällä hetkellä noin 300 erilaista tietolähdettä, joista valitsemme käyttöömme sopivimmat mm. asiakkaan tarpeista ja teknologia - alasta riippuen. Mikäli dokumentteja täytyy toimeksiannon aikana käännättää, se onnistuu kauttamme helposti. Yhteistyökumppaniemme avulla voimme käännättää dokumentin tarvittaessa yli 200:sta eri kielestä englanniksi.


Tarjoamme mm. seuraavia palveluita