Yhteyshenkilöt

Antti Pirnes

Toimenkuva:  IPR asiantuntija
Puhelin: +358 50 42 11 302
Sähköposti: etunimi.sukunimi (at) patiq.com

Antti toimii IPR asiantuntijana Patiq Oy:ssa ja omaa vahvan yli kymmenen vuoden taustan erityisesti keksintöjen uutuuden-, patentoitavuuden-, toimintavapaustilanteen- ja kaupallistamisen arvioimisesta. Patiq Oy:ssa Antti on arvioinut satoja ideoita/keksintöjä IPR näkökulmasta ja konsultoinut lukuisia Startup- ja PK – yrittäjiä useissa erilaisissa IPR asioissa.

Antti on aiemmin toiminut mm. tutkimustiimin vetäjänä kasvibio- ja lääketekniikkaan erikoistuneessa UniCrop Oy:ssa, analyytikkona markkinatutkimuslaitoksessa sekä patentti-informaatikkona VTT:llä. Antti on julkaissut IPR oikeuksia sekä yritysjärjestelyjä laajasti käsittelevän kirjan John Wiley & Sons – Finance sarjassa.

Antti on suorittanut biotekniikan maisterin opinnot Helsingin Yliopistossa, kaupallisia opintoja Helsingin Kauppakorkeakoulun MBA ohjelmassa (Biotech management program), Patentit-Teollisuus-Tekniikka –koulutusohjelman Dipolin koulutuskeskuksessa sekä Eurooppapatenttiasiamiestutkintoon tähtäävän CEIPI koulutuksen PRH:ssa/markkinaoikeudessa.


Teemu Järvinen

Toimenkuva:  IPR asiantuntija
Puhelin: +358 50 42 11 303
Sähköposti: etunimi.sukunimi (at) patiq.com

Teemu toimii Patiqissa IPR asiantuntijana.
Hän toteuttaa toimeksiantoja liittyen mm. Ohjelmistoihin, televiestintään, medical devices - toimialaan sekä elektroniikkaan. 

Aiemmin työurallaan Teemu on työskennellyt muun muassa web-asiantuntijana Nordea-pankissa, lims-managerina Suomen Genomikeskuksessa sekä teleoperaattorilla. 

Teemulla on myös yrittäjätaustaa, hänen perustettuaan ja toimittuaan ohjelmistoyrityksessä, joka mm. konsultoi avoimen lähdekoodin ratkaisuissa. Teemu on myös suorittanut Dipolin Patentit- Teollisuus- Tekniikka -koulutusohjelman.